Visie

Voor onze visie gaan wij uit van de betekenis van de EVOLUTIE.
QFactors wil door “evolutie” (ontwikkeling en innovatie) onze klanten helpen deze (complexe) processen goed en soepel te laten verlopen.

Onze missie

De markt, de politiek en de wereld veranderd en wordt steeds complexer. Dit betekent dat organisaties mee (moeten) veranderen. QFactors ziet deze (R)evolutie als haar uitdaging om organisaties te helpen hun (complexe en veranderende) processen goed en soepel te laten verlopen. Dit doet QFactors door met ervaren en gecertificeerde developers en software-testspecialisten constant nieuwe oplossingen te ontwikkelen of waar mogelijk bestaande processen verder te ontwikkelen.

Kennis

Om onze klanten goed te kunnen helpen en onze interne projecten kwalitatief op hoog niveau goed uit te kunnen voeren is het van groot belang dat alle Qfactors medewerkers hun kennis en kunde op hoog niveau houden. Hiervoor wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van e-learning. Dit past binnen de Qfactors filosofie: werken en leren op afstand, waardoor men geen of weinig reistijd heeft en werk en privé beter in balans is.

Het eSmartBox team

Het eSmartBox team werkt met een vast team om de wensen van onze klanten te implementeren. Momenteel werken zij hard aan release 3 waarin bijna alle eisen en wensen van onze gebruikers verwerkt zijn. Wil jij ook onderdeel van dit geweldige team worden? Neem dan contact met ons op.

Jim Groen

Jim Groen

Founder & CEO

Evert van Kammen

Evert van Kammen

Java Developer

Ian Vink

Ian Vink

Java Developer

Alex Kiss

Alex Kiss

Java Developer

Andrew Bolt

Andrew Bolt

Java Developer

Wil je meer weten over eSmartBox of over QFactors?

eSmartBox een mooi en bijzonder goed uitgekiend systeem die elk bedrijf helpt om hun HRM, CRM, Projecten, werkroosters, urenverantwoordingen goed, snel en eenvoudig in te richten. eSmartBox helpt u om realtime inzicht te geven in alle hiervoorgenoemde zaken. Wil je deel uitmaken van het eSmartBox team of wil je als Java developer of testspecialist, binnen ons consultancy team, bij aansprekende bedrijven werken aan uitdagende projecten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Geverifieerd door ExactMetrics