Ontdek hoe eSmartBox jouw bedrijf kan helpen

Corona, milieubewust ondernemen, klimaat, files en het nieuwe werken. Ontdek hoe eSmartBox ERP software voor het mkb samen met jou een positieve bijdrage kan leveren aan al deze problemen.

ERP software
ERP software
ERP software

Productiviteit

De weekplanning maken of projecturen bijwerken. Dat kan allemaal via eSmartBox.

ERP software

Synchroniseren

Alle gegevens worden realtime verwerkt. Dit betekent dat u altijd met up to date gegevens werkt.

Probleemloos samenwerken zonder dat je elke dag naar het kantoor hoeft te gaan

Door Corona zijn wij al gewend aan het “Nieuwe werken” via het gebruik van o.a. Zoom of MS Teams. Corona hebben wij (nog) niet onder controle, maar door geheel of gedeeltelijk thuis te werken (hybride werken) kunnen wij al een hele grote bijdrage leveren aan zaken als file- en klimaatproblemen. Inzetten van ERP software zoals ESmartBox geeft jou de mogelijkheid om zonder problemen hybride of volledig thuis te werken en toch samen te werken.

ERP software

Productiviteit van wereldklasse met eSmartBox ERP software

Met eSmartBox is het niet meer nodig om een werkrooster per email te sturen of ingevulde urenbriefjes opnieuw in een urenregistratiesysteem in te voeren. Ook het opvragen van klantgegevens of afspraken kan via het CRM systeem in eSmartBox razendsnel.

 

ERP software

Snel en gemakkelijk werken

eSmartBox is snel en eenvoudig in gebruik. Vandaag eSmartBox bestellen is ook vandaag met eSmartBox werken.

ERP software

Resultaten behalen

Dankzij de veelzijdigheid en het gebruikersgemak van eSmartbox kan men snel en eenvoudig goede resultaten boeken.

Ben jij klaar voor de toekomst?

Zie hoe ERP software als eSmartBox met onderstaande functies jou kan helpen bij het invoeren van het “nieuwe werken”. Dit kan een grote bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen die de EU en dus ook Nederland heeft gesteld. Denk hierbij aan de files en de drukte in het OV. Het zou zelfs een bijdrage kunnen leveren aan de woningnood. Hoe minder ruimte er nodig is voor kantoorgebouwen en uitbreiding van het wegennet des te meer ruimte er is om meer woningen te bouwen.

ERP software

Employee Self Service (ESS)

Een medewerker kan zelf zijn eigen werkrooster bekijken en zijn uren boeken of declaraties indienen. Dus volledig zijn eigen zaken bijwerken. Denk hier ook bijvoorbeeld aan verlof aanvragen of ziekmeldingen.

ERP software

Manager Self Service (MSS)

Een leidinggevende kan nu volledig geautomatiseerd verlofaanvragen of declaraties goedkeuren en werkroosters maken. Doel van MSS is het vergemakkelijken van administratieve zaken rondom personeelszaken.

ERP software

Goedkeuring uren volledig geautomatiseerd

Voor uitzendbureau’s, detacheerders en soortgelijke bedrijven is het proces van urenschrijven en urenbriefjes accorderen volledig geautomatiseerd.

Snelle implementatie

Vandaag bestellen is vandaag met eSmartBox werken. ESmartBox is een SaaS oplossing, dit betekent dat u zelf niets hoeft te installeren. ESmartBox is intuïtief dus simpel in gebruik voor uw medewerkers.

Real time gegevens

Voordeel van ESS en MSS is dat men altijd met up to date gegevens werkt. Een leidinggevende maakt immers vroegtijdig de werkroosters gereed en een medewerker kan op tijd zijn relevante gegevens bijwerken.

Free Updates

Op basis van de veranderingen in de markt zal er altijd gewerkt worden aan het verder ontwikkelen van eSmartBox. Voor onze klanten betekent dit dat zij altijd een up to date systeem tot hun beschikking hebben.

Reviews

Hieronder enkele reacties van gebruikers van eSmartBox ERP software

Ik ben tevreden met de werking van eSmartbox. De projecturen kan ik vlot invullen en levert geen lange wachttijden meer op. Het scherm waarin je vakantie- en verlofuren kunt opvoeren werkt prettig en geeft goed het saldo weer.

Dick Brand

Sr. Java developer, Belastingdienst

Ik vind eSmartBox makkelijk om mee te werken. Het invullen van projecturen of het aanvragen van vakantie en declaraties verloopt snel, logisch en duidelijk omschreven. Met slechts een paar klikken kan ik alles vinden wat voor mij van belang is.

Friso Hermsen

Sr. DevOps developer, Dictu

eSmartbox is vriendelijk in gebruik en werkt prettig intuïtief. Ook wijzigingen in persoonlijke (adres, bank) gegevens kan je hier invoeren. Gewoon waar en wanneer je wil.
Kortom, een handig en makkelijk programma zonder omkijken.

Patrick Goossens

Sr. Testspecialist, ManpowerGroup

Vraag een gratis demo aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van eSmartBox ERP software en wilt u een gratis demo? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. De koffie staat klaar.

Laatste nieuws

Transitie naar het nieuwe werken door inzet van eSmartBox ERP software

De laatste corona ontwikkelingen laten zien dat wij voor een grote uitdaging staan. De verwachting is dat het (meer) thuiswerken toch weer zal toenemen. Veel bedrijven bereiden zich dan ook voor om helemaal over te gaan naar het nieuwe werken. Voordelen zijn o.a. werk en prive meer in balans, geen reistijd, minder files, beter voor het klimaat en minder kantoorruimte nodig. Dit past allemaal in het duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Met eSmartBox wordt het overstappen naar het nieuwe werken een stuk eenvoudiger gemaakt.

Durf de uitdaging aan te gaan!

Hoe ziet de toekomst er uit? Brengt Corona een hele revolutie op gang en worden er veel plannen van de overheid en de Europese Unie nu in een hogere versnelling gezet? Denk aan de klimaatverandering, het “Nieuwe werken”, de file problemen. Neem contact met ons op en wij laten u graag bij een kop koffie zien hoe eSmartBox u kan helpen om een bijdrage te leveren aan al deze uitdagingen.

Geverifieerd door ExactMetrics