06 1502 3037 info@qfactors.nl

Het automatiseren van bedrijfsprocessen is iets waar men al lange tijd mee bezig is. Door alle ambities op het gebied van milieu en door de corona-crisis is dit in een stroomversnelling gekomen. Bedrijven richten hun infrastructuur nu in op het thuiswerken, denk hierbij o.a. aan communicatie via Teams, Zoom, etc. QFactors biedt met eSmartbox de mogelijkheid om ook de HRM processen te automatiseren en deze cloud-oplossing snel te implementeren. Ga jij als accountmanager van QFactors deze bedrijven hierbij helpen?

Doel van de functie accountmanager: Genereren van omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe klanten, aanbevelen van (nieuwe) producten en het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt. Realiseren van oppurtunities.

Taken van een accountmanager:

Strategisch accountplan
Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, eventueel in de vorm van een strategisch accountplan / account jaarplan.

Verkoopproces initiatie
Initieert het verkoopproces door het plannen van afspraken met klanten door middel van koude acquisitie, het geven van presentaties en rekening houden met de eisen en wensen van de klant maar het commercieel belang hierbij niet uit het oog verliezend.

Opbouwen en onderhouden zakelijke relaties
Sluit overeenkomsten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren.

Omzet vergroten
Vergroot de omzet van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen tot commerciële producten.

Strategisch informatie verzamelen
Draagt bij aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen.

Signaleren behoeften van klanten
Nieuwe producten en diensten aanraden door huidige product resultaten te evalueren; signaleren van behoeften. 

Administratie
Bijhouden van een correcte administratie waaronder contracten, e-mail afhandeling, offertes etc. 

Kennis onderhouden
Up-to-date houden van vakkennis.

Behalen van targets
Voldoen aan salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet en targets.

Vaardigheden: 

 • Netwerken
 • Presenteren
 • Intern communiceren
 • Anderen informeren
 • Zeer sterke verbale communicatie
 • Verkoop
 • Verkoopplanning
 • Relatiebeheer
 • Behoeften achterhalen
 • Sales resultaten behalen
 • Target driven/salesdrive

Wat wij jou bieden
– Een zeer aantrekkelijk en meer dan marktconform vast salaris + bonusregeling
– Flexibele werktijden
– 25 vakantiedagen en de mogelijkheid dit uit te breiden
– Begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling en loopbaankeuzes

Reacties
Zie jij het als een uitdaging om samen met QFactors deze uitdaging aan te gaan? Neem dan contact met ons op!  Via email: info@qfactors.nl of bel dhr. J.H. A. Groen 06 1502 3037.