06 1502 3037

Als Java, dotNet, Oracle specialist of testspecialist werk je intern aan mooie projecten met de nieuwste technieken. Je hebt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op jouw vakgebied. Daarnaast mag je jouw kennis en ervaring in praktijk brengen binnen mooie grote en complexe projecten bij aansprekende klanten. Via onze partners komen wij bij eindklanten als de NS, de Belastingdienst, Albert Heijn, CenterParcs, APG, Pluryn, het CAK, Zorg Instituut Nederland, meerdere (grote) banken in Nederland. Dit is nog maar een kleine greep van klanten waar wij projecten draaien.

Onze klanten bevinden zich verspreid over heel Nederland. Dit betekent dat wij niet alleen mensen zoeken in het oosten van het land, maar ook in het westen en het midden van het land. Denk aan Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Brabant en ook Limburg.

Op interne projecten kan veel van huis uit gewerkt worden. Alle projecten staan in de Cloud. Eén van onze projecten is QFactors Solution Suite (QSS). Klik op de link wanneer je meer wilt weten over QSS.  Bij onze eindklanten werkt men meestal on-site. Voor de juiste kandidaten dus een mooie mix om interne projecten te draaien, en bij eindklanten on-site, binnen mooie en uitdagende projecten een belangrijke rol te vervullen.

Wij zijn op zoek naar ontwikkelaars en testspecialisten. Zie voor meer informatie onze vacaturesite.

Is jouw interesse voor één van deze functies gewekt? Neem dan contact met ons op.