06 1502 3037 info@qfactors.nl

cQfactors is sinds juni 2019 overgestapt naar Office365. Onze medewerkers komen vanuit heel Nederland en ons kantoor is gevestigd in Doetinchem. Voor veel mensen is dit niet naast de deur, wat veel reistijd zou betekenen, veel in de files staan en niet te vergeten het milieu onnodig zwaar belasten.

Door nu gebruik te maken van Office365 werkt men vanuit huis toch op kantoor. Je staat via teams met elkaar in contact via video- of audiogesprekken, je kunt samen aan dezelfde documenten werken, je kunt schermen delen zodat je samen naar elkaars presentatie, documenten of zelf source code (bij development) kunt kijken. Afstand is dus geen issue meer.

Daarnaast is de impact ook groot op het privéleven van de mensen. Doordat je geen lange reistijden hebt en thuis flexibeler kunt werken brengt deze manier van weken privé en werk meer en beter in balans.

Qfactors heeft zowel interne- als externe (consultancy) projecten. Het thuiswerken gaat voor de interne projecten voor 100% op. Wanneer je bij een van onze klanten (consultancy) op locatie werkt zal het thuiswerken altijd in overleg met de klant besproken worden.

Deze manier van werken heeft Qfactors veel nieuwe medewerkers opgeleverd. Doetinchem was plotseling niet meer zo ver weg, vanuit huis, waar dan ook in Nederland, werk je ook in Doetinchem via Office365

Interesse voor een mooie en uitdagende baan bij QFACTORS? Ga dan naar onze vacature site of neem direct contact met ons op.

Geverifieerd door ExactMetrics