06 1502 3037

WAAROM EEN WEBSITE ?

Uw organisatie bestaat al jaren en uw website is aan vernieuwing toe omdat uw organisatie gegroeid en veranderd is. U staat op het punt te starten met uw nieuwe onderneming en wilt een professionele website. U  zoekt een organisatie die voor u een professionele website bouwt, die zorgt dat de website up to date blijft, die zorgt draagt voor het plaatsen van nieuwe content. Herkent u zich in bovenstaande situaties neem dan contact met ons op.

WEBSITE LEASEN

Waarom zou je een website leasen?
Deze vraag is voor starters, verenigingen, stichtingen en kleine ondernemers gemakkelijk te beantwoorden.

Een website laten ontwerpen en bouwen kost toch weer een paar honderd euro voor een eenvoudige website tot meer dan €1500,00 voor een grote en complexere website. Dit is geld die je vaak wilt gebruiken voor andere zaken. Toch wil je goed te vinden zijn via internet en moet de website er professioneel uitzien. Een goede en professionele website kan veel klanten opleveren en dus veel inkomsten. Voor verenigingen, campings en stichtingen is het prettig om een goede website te hebben omdat je voor alle leden, vrijwilligers en andere betrokkenen zichtbaar en bereikbaar wilt zijn.

Vanaf €25,00 per maand heb jij al een mooie professionele website. Hoe dit kan? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.