06 1502 3037
Selecteer een pagina

Mogelijkheden van eSmartBox

eSmartBox

Voor uw HRM en CRM. Alles wat u nodig heeft om er te zijn voor uw klanten, relaties en medewerkers.

Product Features

eSmartBox bevat veel verschillende functionaliteiten zoals een module gericht op de medewerker zelf: module EMPLOYEE, een HRM module, een CRM module, een PROJECTEN module en een ADMIN module

Employee

Dit is een Self Service Module (ESS). De medewerker vult zelf zijn / haar gegevens in zoals o.a. urenverantwoording, ziekmelding, vakantie-aanvragen, declaraties. Dit bespaart de afdeling HRM veel werk en tijd.

CRM

Alle relaties, afspraken en gespreksverslagen overzichtelijk op een plek vastgelegd. Op deze manier is iedereen binnen uw organisatie op de hoogte van de afspraken die met uw relaties gemaakt zijn.

HRM

Dit is een Management Self Service (MSS) module. Men hoeft de administratie niet zelf bij te houden, omdat dit door de medewerker zelf gedaan wordt.. Dus van een uitvoerende functie gaat men naar een regie functie.

PROJECTEN

In deze module legt u vast voor welke relatie u een project uitvoert, welke medewerkers aan een project werken en wat hun werkzaamheden zijn.Hierdoor houdt u overzicht over al uw opdrachten en projecten.

eSmartBox zelf proberen?

U vindt de mogelijkheden die eSmartBox u biedt interessant en u wilt graag een maand “proefdraaien” om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt? Neem dan contact op en vraag voor een maand een gratis abonnement aan.