06 1502 3037

 

Samenwerking en overleg tussen gebruikers, testers en ontwikkelaars.

 

Over QFactors
QFactors is een ervaren en dynamische organisatie van ontwikkelaars en testprofessionals en technische- en functionele applicatiebeheerders. Allemaal professionals die hun kennis en kunde graag willen inzetten om van uw bedrijf een succes te maken

Onze ontwikkelaars en softwaretesters hebben door hun jarenlange ervaring in grote en complexe omgevingen veel kennis opgedaan, die zij graag inzetten op uw project (-en). Door de snelle ontwikkelingen in de markt , de economie of politiek moet vaak snel door uw organisatie gereageerd worden en onder hoge druk deadlines gehaald worden.

Qfactors heeft Java specialisten beschikbaar voor zowel front-end als backend development. Enkele trefwoorden hier zijn o.a. Java, Eclipse, Angularjs, Tomcat, Javascript, CSS en webservices. Naast Java specialisten hebben wij ook gecertificeerde Oracle specialisten beschikbaar die o.a. beschikken over de volgende certificaten: Oracle Certified Master, OCP (Oracle Certified Professional) en MCP(Microsoft Certified Professional) . Onze testspecialisten controleren en bewaken de kwaliteit van de opgeleverde of bestaande software. De testspecialisten zijn allen TMap Next en / of ISTQB gecertificeerd.